aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο ομάδες που έστησαν «καρτέρι» για τον Έζρα

Ομόνοια: Οι δύο ομάδες που έστησαν «καρτέρι» για τον Έζρα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μετεγγραφές θα γίνουν τον Ιανουάριο από την Ομόνοια, ούτως ώστε να δοθεί μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, με την Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων να εξετάζει ήδη διάφορες επιλογές που αξιολογήθηκαν ως αρκετά ενδιαφέρουσες.

Την ίδια στιγμή, όμως, για κάθε προσθήκη στον Κατάλογο Α απαιτείται και διαγραφή παίκτη από το ρόστερ, με τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι –όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ- οι Ζοέλ Περέιρα και Χεν Εζρά. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να αδειάσει θέση στον Κατάλογο Α, ενώ για τον Ισραηλινό εξτρέμ υπάρχουν τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενες ομάδες από την πατρίδα του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη κρούση στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Ομόνοια, Ανόρθωση και Ολυμπιακός Πειραιώς θέλουν Σιαθά»

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν πως εκτός από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία προπονητής είναι ο Ρόνι Λέβι που γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, και η Χάποελ Τελ Αβίβ, που έχει στον πάγκο της τον γνωστό μας Νιρ Κλίνγκερ, καλοβλέπει την περίπτωση του 30χρονου άσου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα· η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι προ των πυλών.

Διαβάστε επίσης: Η μπηχτή του Μπεργκ για τα πέναλτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ