aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο λόγοι της παράτασης στην πρόσληψη προπονητή

Ομόνοια: Οι δύο λόγοι της παράτασης στην πρόσληψη προπονητή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πιστεύει στους ποδοσφαιριστές τους οποίους ο ίδιος επέλεξε και θέλει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να είναι μαζί τους. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για τα επόμενα δύο παιχνίδια με Πάφο (Σάββατο) και ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη) για δύο λόγους. Όπως πληροφορούμαστε ο πρώτος έχει να κάνει με τον χρόνο που χρειάζεται να έχει ενώπιόν του για να κάνει την καταλληλότερη επιλογή στην τεχνική ηγεσία και ο δεύτερος γιατί πιστεύει πως ακόμη και χθες να προσλάμβανε νέο προπονητή δεν θα είχε τον χρόνο να μάθει τους ποδοσφαιριστές μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα για τα επερχόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Σταματά το ποδόσφαιρο ο Φραγκέσκου, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία

Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και αισθάνεται πως σε αυτό το μεταβατικό στάδιο μπορεί να βοηθήσει στην ανόρθωση της ψυχολογίας όλων στο «Ηλίας Πούλλος» καλύτερα από τον καθένα έτσι ώστε να ανακάμψουν. Άλλωστε και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται την παρούσα κατάσταση και παράλληλα αναγνωρίζουν πως αδικούν τους εαυτούς τους με τα αποτελέσματα που έχουν φέρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ξέρουν πως με βάση την εικόνα τους θα έπρεπε να ήταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα απλώς κάποια πράγματα δεν τους βγήκαν. Είναι πλέον υποχρεωμένοι μαζί με τον κ. Γκόμεθ να υποστηρίξουν ανενδοίαστα το πλάνο του καλοκαιριού για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Tο ιδανικό CV του νέου προπονητή της Ομόνοιας

Όσο αφορά στον αντικαταστάτη του κ. Ολίβα μέχρι στιγμής ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει μιλήσει με κανένα από τους προπονητές των οποίων τα ονόματα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Ούτε επαφή είχε μαζί τους. Θα συγκεντρώσει όλες τις υποψηφιότητες και μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει μπαράζ επαφών για τον νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ