aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο επικρατέστεροι και οι σκέψεις του Μπεργκ

Ομόνοια: Οι δύο επικρατέστεροι και οι σκέψεις του Μπεργκ

Η Ομόνοια θα βρεθεί στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα, χωρίς να έχει στην αποστολή της πέντε ποδοσφαιριστές. Πέρα από τους μόνιμα απόντες, Γιούστε, Φαμπιάνο, Κούσουλο, δεν είναι διαθέσιμοι και ο τραυματίας Γκόμεθ και ο τιμωρημένος Παπουλής.

Αντί του Ισπανού θα αγωνιστεί ο Μπασιρού, ενώ στη θέση του Ελλαδίτη ο επικρατέστερος είναι ο Μποτεάκ, κίνηση που ενδέχεται να επιφέρει και εσωτερικές αλλαγές. Τη θέση διεκδικεί και ο Ντούρις.

Οι «τριφυλλοφόροι», λοιπόν, θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου με τους Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέσγιακς στην άμυνα. Μπασιρού, Ντίσκερουντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Δεξιά τον Μποτεάκ, αριστερά τον Τζιωνή και τον Λοΐζου να πλαισιώνει τον Τσέποβιτς, χωρίς να αποκλείεται παρουσία του Κακουλλή. Εάν προτιμηθεί ο Ντούρις ως δεύτερος επιθετικός, τότε ο Λοΐζου θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ