aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι δύο άσοι στο μανίκι για το «ναι» του Φαμπιάνο

Ομόνοια: Οι δύο άσοι στο μανίκι για το «ναι» του Φαμπιάνο

Η επιθυμία της Ομόνοιας να διατηρήσει τον Φαμπιάνο στο έμψυχο δυναμικό της είναι δεδομένη. Την εξέφρασε και επίσημα στο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ο οποίος παρουσιάζεται για την ώρα θετικός στο να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο αν δεν πέσουν υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Ο 32χρονος μπορεί να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί, όμως η πλευρά του παίκτη έχει μεταφέρει στον καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα προγραμματισμού του «τριφυλλιού» Νεόφυτο Λάρκου, ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην Ομόνοια. Με πιο απλά λόγια, το οικονομικό είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έμπειρου κίπερ, νοουμένου ότι δεν θα έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που θα καλύπτει και τις αγωνιστικές ανάγκες του.

Βλέπετε, είναι μεγάλο το δέλεαρ της συμμετοχής στην Ευρώπη για τον Φαμπιάνο, ο οποίος γνωρίζει από Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς συμμετείχε στο παρελθόν στους ομίλους των δύο διοργανώσεων με τις Πόρτο και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα. Οι δύο «άσοι», λοιπόν, στο μανίκι της Ομόνοιας για ν’ αποσπάσει το «ναι» και την υπογραφή του Φαμπιάνο είναι τα χρήματα που μπορεί να του προσφέρει, αλλά και την ευκαιρία να επιστρέψει στα ευρωπαϊκα πρωταθλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ