aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Οι διαπραγματεύσεις του Ραμίρες δεν είναι τόσο απλές»

Ομόνοια: «Οι διαπραγματεύσεις του Ραμίρες δεν είναι τόσο απλές»

Με ανοικτές αγκάλες περιμένουν στην Ντεπορτίβο Σαμπρίσα τον Νταβίδ Ραμίρες. Ο Κοσταρικανός επιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και λίγες μέρες με σκοπό να συμφωνήσει με την Ομόνοια για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, η οποία εκπνέει το Καλοκαίρι του 2021.

Από την στιγμή που ο 27χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβατικές υποχρεώσεις με το «τριφύλλι» ήρθε στο νησί, ώστε να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με την Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων. Εννοείται πως δεν υπάρχει πιθανότητα να φορέσει ξανά τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος, όμως οι δύο πλευρές επιχειρούν να βγουν όσο το δυνατό κερδισμένες. Από τη μία ο Ραμίρες να πάρει όσα περισσότερα χρήματα προνοεί το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2020-21 και από την άλλη η Ομόνοια να περιορίσει όσο γίνεται τη χασούρα.

Στην Σαμπρίσα ευελπιστούν ότι ο Ραμίρες θα «ξεμπερδέψει» και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ενταχθείς το ρόστερ της ομάδας.

«Με τον Νταβίδ είχαμε πάντα καλή επικοινωνία. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα που πρέπει να λύσει. Αν θέλει να επιστρέψει στην Κόστα Ρίκα, ξέρει ότι θα χαρούμε πολύ να τον δεχτούμε. Γνωρίζει την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον γνωρίζουν, οπότε η σχέση είναι πολύ καλή. Αλλά, ας δώσουμε χρόνο γιατί αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν είναι τόσο απλές. Θα δούμε που θα καταλήξουν», ανέφερε ο Βίκτορ Κορδέδο σε συνέντευξή του στο «Radio Columbia».

Ο Ραμίρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι βδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ