aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι διακοπές που την… πλήγωσαν

Ομόνοια: Οι διακοπές που την… πλήγωσαν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα δύο από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε η Ομόνοια, στα οποία έχασε βαθμούς, έχουν κοινό στοιχείο: ακολούθησαν της διακοπής του πρωταθλήματος. Σύμπτωση; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ξινή της βγαίνει έως τώρα, λοιπόν, η όποια διακοπή.

Η πρώτη αφορούσε σε εθνικές υποχρεώσεις και η δεύτερη στη διεξαγωγή του αγώνα για το Σούπερ Καπ. Της πρώτης διακοπής ακολούθησε η ισοπαλία (2-2) με την ΑΕΚ στο «Αρένα», σ’ ένα παιχνίδι που οι πράσινοι αδικήθηκαν από τη διαιτησία και άξιζαν της νίκης και της δεύτερης η ήττα από την Πάφος FC (1-2) στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε επίσης: Μόλις τέσσερις από τους εννέα σε μικρό δείγμα

Τώρα, πάμε για την τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα αφού η Εθνική έχει και πάλι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2020. Εάν έμαθε ή όχι, θα διαφανεί στο ματς που ακολουθεί της διακοπής, το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι πράσινοι σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να τους βγει εκ νέου ξινή η διακοπή και παράλληλα να «κολλήσουν» για πρώτη φορά απώλεια βαθμών. Είναι όντως ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία για καλύτερη προετοιμασία και να μένει ανεπηρέαστη η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Tο «μαύρο κουτί» της πρώτης ήττας

Για πρώτη φορά η Ομόνοια πάει σε διακοπή και προηγήθηκε ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες δύο φορές είχε προηγηθεί επιτυχία, αν αυτό σημαίνει κάτι. Οι πράσινοι άρχισαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη, ό,τι κι αν προηγήθηκε. Από τους ίδιους εξαρτάται εάν θα διαχειριστούν σωστά την ήττα και επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα.

Η προσπάθεια είναι να μην επηρεαστεί η ομάδα από την πρώτη της ήττα. Έχει γίνει η αυτοκριτική, το τι πήγε λάθος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τους καταλαμβάνει πανικός. Άλλωστε, στη φετινή Ομόνοια υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές με την εμπειρία για να μπορέσουν να αντιδράσουν άμεσα σε μια αποτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ