aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Oι δεκατρείς πράσινοι διεθνείς και πότε αγωνίζονται

Ομόνοια: Oι δεκατρείς πράσινοι διεθνείς και πότε αγωνίζονται

Δεκατρείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πήραν κλήση από τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Όπως ενημέρωσαν στην επίσημη σελίδα τους οι πράσινοι, οι δεκατρείς ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες.

Οι δεκατρείς:

Στην εθνική Κύπρου πήραν κλήση: οι Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής και Φώτης Παπουλής. Η Κύπρος θα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία (24 Μαρτίου), την Κροατία (27 Μαρτίου) και τη Σλοβενία (30 Μαρτίου).

Στην εθνική Ουγγαρίας πήρε κλήση: ο Άνταμ Λανγκ για τους αγώνες της χώρας του απέναντι στην Πολωνία (25 Μαρτίου) και το Σαν Μαρίνο (28 Μαρτίου).

Στην εθνική Σλοβακίας κλήθηκαν: οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις ενόψει των τριών παιχνιδιών κόντρα σε Κύπρο (24 Μαρτίου), Μάλτα (27 Μαρτίου) και Ρωσία (30 Μαρτίου).

Στην εθνική Ελλάδας πήρε κλήση: ο Χάρης Μαυρίας για τους αγώνες με Ισπανία και Γεωργία, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 25 Μαρτίου και 31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Στην εθνική Νιγηρίας κλήθηκε: ο Αμπντουλαχί Σέχου ενόψει των αγώνων με το Μπενίν (27 Μαρτίου) και το Λεσόθο (30 Μαρτίου).

Στην εθνική Ελπίδων πήραν κλήση: οι Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ανδρόνικος Κακουλλής για τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ