aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι «ασθενείς» και ο «πονοκέφαλος» του Μπεργκ

Ομόνοια: Οι «ασθενείς» και ο «πονοκέφαλος» του Μπεργκ

Οι «τριφυλλοφόροι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα, λίγο-πολύ γνωστά, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες βασικών του παικτών. Πέρα από τους τραυματίες, τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα, τους τιμωρημένους με τρεις κίτρινες κάρτες είναι και κάποιοι «ασθενείς» λόγω κορωνοϊού.

Η διοίκηση των πρασίνων δεν μπαίνει στη διαδικασία να δώσει λεπτομέρειες για τους νοσούντες από την πανδημία, αλλά με βάση σχετικό ρεπορτάζ, τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί τρία κρούσματα.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος», βέβαια, έχει να κάνει με την απουσία των Μιξ Ντίσκερουντ και Τζόρντι Γκόμεθ, τους οποίους ο Χένινγκ Μπεργκ προτίμησε να «χάσει» στην αυριανή αναμέτρηση, αλλά τους είχε στην ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακιδης». Χωρίς Μπασιρού, Σέχου, Ζαχαρίου, Ουζόχο, Κούσουλο και πιθανότατα τους Τσέποβιτς, Μποτεάκ, οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως «ασθενείς», το έργο του Νορβηγού τεχνικού στον καταρτισμό της ενδεκάδας θα είναι δύσκολο.

Ωστόσο, αρκετοί νεαροί έχουν ματς στα πόδια τους και από κει θα «αντλήσει» επιλογές για να ξεπεράσει τα αγωνιστικά προβλήματα κόντρα στους Τακτακαλίτες. Στη διάθεσή του, πάντως, θα είναι ο Άνταμ Λανγκ, ο οποίος έχει εκτίσει την τιμωρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ