aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Οι απουσίες και τα ερωτηματικά

Oμόνοια: Οι απουσίες και τα ερωτηματικά

Τρεις απουσίες μετρά ο Νιλ Λένον για τον καθοριστικό αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός της Ομόνοιας δεν έχει στη διάθεσή του τους Χούμποτσαν, Ζαχαρίου και Σέχου, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επανέρχεται ο Τσέποβιτς. Όσον αφορά στις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα, οι πλείστες θέσεις θεωρούνται «κλειδωμένες», είναι και κάποιες όμως που αποτελούν ερωτηματικό.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μάταβζ έχει τον πρώτο λόγο, όμως τις δικές τους πιθανότητες έχουν και οι Τσέποβιτς και Κακουλλής. Στα άκρα της επίθεσης, οι Λοΐζου και Λοβέρα είναι οι επικρατέστεροι, με τον Μποτεάκ να «χτυπά» θέση στην ενδεκάδα και να αφήνει έναν εκ των δύο στον πάγκο. Ο Παπουλής θα αποτελέσει το στήριγμα του επιθετικού κορυφής.

Όσο για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ψάλτης είναι το μεγάλο φαβορί από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμοι οι Σέχου και Χούμποτσαν. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Γιούστε και την άλλη θέση διεκδικούν οι Λανγκ και Παναγιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ