aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι απαιτήσεις του Ρομπέρζ και ο Ραμίρες

Ομόνοια: Οι απαιτήσεις του Ρομπέρζ και ο Ραμίρες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι δεδομένο, όπως και οι πληροφορίες που θέλουν τους «πράσινους» να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Απόλλωνα για αγορά του παίκτη. Εκείνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, είναι ο Γάλλος αμυντικός να συμφωνηθεί με το «τριφύλλι» για τις απολαβές του και χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης: «Πάγωσε το θέμα, η Ομόνοια επιδιώκει τερματισμό, ο Ραμίρες δε συμφωνεί»

Για τη δεύτερη περίπτωση δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, με τους «πράσινους» να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, επομένως στην πρώτη περίπτωση φαίνεται να υπάρχει μια μικρή διαφορά. Από πλευράς Ομόνοιας έχουν ξεκαθαρίσει το ποσό που είναι διατεθειμένοι να του δίνουν κάθε μήνα και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ρομπέρζ θα αποδεχθεί τους όρους του «τριφυλλιού» και θα ντυθεί στα πράσινα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς να αποκλείονται εξελίξεις ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ξανά στο προσκήνιο το κεφάλαιο «Χαλεπιανές»

Στο θέμα του Νταβίντ Ραμίρες δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια κατάληξη. Η Ντεπορτίβο Σαπρίσα σύμφωνα με τον Αθλητικό της Διευθυντή, Εβαρίστο Κορονάδο, έχει καταθέσει πρόταση στην Ομόνοια για απόκτηση του Κοσταρικανού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του. Απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη από πλευράς «πρασίνων», οι οποίοι -σύμφωνα με τον Κορονάδο- θέλουν να λύσουν το συμβόλαιό τους με τον Ραμίρες, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δε συμφωνεί με κάτι τέτοιο. Στις 21:00 ώρα Κύπρου, κλείνει το μετεγγραφικό παράθυρο στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα, οπότε δεν αποκλείεται μέχρι εκείνη την ώρα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ