aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι αγώνες που χάνει ο Γκόμεθ και οι εναλλακτικές επιλογές

Ομόνοια: Οι αγώνες που χάνει ο Γκόμεθ και οι εναλλακτικές επιλογές

Χωρίς τους δύο ανασταλτικούς μέσους που την οδήγησαν πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος η Ομόνοια. Ο Τζόρντι Γκόμεθ δέχθηκε απευθείας κόκκινη στον αγώνα με την Δόξα για επικίνδυνο παίξιμο στον Καραμανώλη της Δόξας, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Κύπριου αμυντικού.

Επομένως, ο Καταλανός μέσος θα χάσει τα παιχνίδια με Πάφο (ΓΣΠ) και Oλυμπιακό για την 4η και 5η αγωνιστική αντίστοιχα, στα οποία δεν αναμένεται να επιστρέψει ο Ιωάννης Κούσουλος. Επομένως ο Χένινγκ Μπεργκ είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να κλείσει την τρύπα στη μεσαία γραμμή.

Ο Φουάντ Μπασιρού έχει ήδη καθιερωθεί στην ενδεκάδα των πρασίνων και μάλιστα είναι από τους διακριθέντες σε κάθε αγώνα. Παρτενέρ του διεθνούς μέσου από τις Νήσους Κομόρες θα είναι πιθανότατα ο Αμπντουλάχι Σέχου. Ο Νιγηριανός έχει αγωνιστεί πολλές φορές στην καριέρα του στη θέση του ανασταλτικού μέσου. Στην Ομόνοια καθιερώθηκε ως δεξί μπακ, όμως ο Μπεργκ όταν κρίθηκε αναγκαίο τον χρησιμοποίησε και στη μεσαία γραμμή.

Στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται και ο νεαρός Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αλλά και ο Μιξ Ντίσκερουντ, όμως ο Αμερικανός είναι επίσης τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αρχές Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ