aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 7 θέσεις που θα ενισχύσουν οι Λάρκου - Αναστασίου

Ομόνοια: Οι 7 θέσεις που θα ενισχύσουν οι Λάρκου – Αναστασίου

Σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν η Ομόνοια προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ φέτος οι πράσινοι έχουν ένα ικανό «κορμό» ποδοσφαιριστών. Βέβαια, η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας αποδεικνύουν ότι επιβάλλεται να γίνουν πολλές και ποιοτικές μετεγγραφές ούτως ώστε το «τριφύλλι» να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά.

Νεόφυτος Λάρκου και Γιάννης Αναστασίου το αναγνωρίζουν και ήδη δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Το πλάνο ενίσχυσης της Ομόνοια περιλαμβάνει τουλάχιστον 6-7 προσθήκες… ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Οι θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα και θα καλυφθούν με μετεγγραφές είναι, τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ, ανασταλτικού μέσου, επιτελικού μέσου, επιθετικού και εξτρέμ. Ενδεχομένως να γίνουν άλλες μια – δυο για να υπάρχει βάθος στο ρόστερ και ο αριθμός θα κριθεί και από το πόσοι θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης: Μότα: «Είχα μία μακροχρόνια πρόταση με καλούς όρους και δέχθηκα»

Η επιτροπή προγραμματισμού της Ομόνοιας κινείται με μυστικότητα αξιολογώντας ονόματα ποδοσφαιριστών από την Κύπρο, την Ελλάδα και όχι μόνον, ούτως ώστε με το τέλος του πρωταθλήματος να αρχίσει να συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βιονικός και μακράν ο κορυφαίος!

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αποχωρήσεις παικτών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα ή και καθόλου, όμως οι πράσινοι δεν θα βιαστούν καθώς επιθυμία όλων είναι να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της έως και το τέλος της σεζόν παρόλο που δεν υπάρχει ουσιαστικός στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ