aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 6+1 νεοφερμένοι στην «πρώτη»

Ομόνοια: Οι 6+1 νεοφερμένοι στην «πρώτη»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρώτη (ανοιχτή) προπόνηση της Ομόνοιας θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 18:30, στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ. Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έξι νέα αποκτήματα της ομάδας, τους Λούφτνερ, Τιάγκο, Περέιρα, Λανγκ, Κυριακίδη, Γκόμες. Ο τελευταίος πέρασε χθες από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος του Λάρκου… συμβόλαιο

Την ίδια ώρα, στην «πρώτη» θα δηλώσει «παρών» και ο Μάνουελ Άλβες. Ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα περάσει από δοκιμαστικά. Απών θα είναι ο Φρανσίς Ουζόχο, ο οποίος αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη έχει υπογράψει συμβόλαιο και όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα θα έλθει στην Κύπρο και θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Μένει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς με το οποίο θα τον αποκτήσει η Ομόνοια από τη Λα Κορούνια.

Διαβάστε επίσης: Μόντες στο «Goal»: «Μίλησα με τον Μπεργκ. Aδικήθηκα, αλλά είμαι έτοιμος»

Με τον Γκόμες οι μετεγγραφές της Ομόνοιας θα φθάσουν τις επτά. Όσον αφορά στον κατάλογο ξένων / κοινοτικών, βάσει των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν (Λούφτνερ, Τιάγκο, Περέιρα, Λανγκ, Γκόμες, Ουζόχο) και σε συνδυασμό με αυτούς που διατηρήθηκαν στο ρόστερ (Ντέρμπισαϊρ, Ραμίρες, Γκόμεθ, Κολοβός, Μαυρίας), υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες πέντε θέσεις. Βάσει των αναγκών, οι κινήσεις που θα γίνουν αφορούν στη θέση του αριστερού μπακ, αριστερού εξτρέμ, ανασταλτικού μέσου, δεύτερου επιθετικού και πιθανότατα ακόμη ενός στόπερ. Ενδεχομένως, εάν κριθεί αναγκαίο, η πέμπτη προσθήκη από τις εναπομείνασες για τους λεγεωνάριους να αφορά σε άλλη θέση. Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, θα δοκιμαστεί ο Μάνουελ Άλβες για ένα διάστημα. Την ίδια ώρα, θα υπάρχει και άλλη επιλογή και αναλόγως θα πράξει η Ομάδα Προγραμματισμού.

Σιγά–σιγά, λοιπόν, συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Αντιλαμβάνεται ότι, ο σχεδιασμός γίνεται με κάθε σοβαρότητα και η Ομάδα Προγραμματισμού προσβλέπει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ωστόσο, η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, τον κάνει να είναι συγκρατημένος και να αναμένει το γήπεδο. Αυτό είναι που αποτελεί τον καθρέφτη για όλους. Στα επίσημα ματς, όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας και θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, θα κριθούν οι νεοφερμένοι, η ομάδα και γενικότερα όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ