aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 5+2 θέσεις που αναζητούν κάτοχο

Ομόνοια: Οι 5+2 θέσεις που αναζητούν κάτοχο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε ποδοσφαιριστές που καταλαμβάνουν θέση στον Κατάλογο Α, συνεχίζουν στην Ομόνοια και τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Ντάρμπισαϊρ, Κολοβό, Μαυρία, Γκόμεθ και Ραμίρες. Θέση ξένου καταλαμβάνει μόνο ο τελευταίος. Παράλληλα έως τώρα η Ομόνοια προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τους Λούφτνερ και Τιάγκο, οι οποίοι ανακοινώθηκαν, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο και ο Περέιρα (που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β) και είναι πολύ κοντά να κάνει το ίδιο και ο Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, αν και μόλις στα 20 του χρόνια, από τη στιγμή που δεν είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου, θα λάβει θέση ξένου στο ρόστερ.

Ως γνωστόν, οι ομάδες μας δικαιούνται 15 θέσεις κοινοτικών / ξένων. Οι ξένοι δεν μπορεί να ξεπερνούν τους πέντε. Όπως διαμορφώνεται έως τώρα το σκηνικό, η Ομόνοια έχει στο δυναμικό της, εάν υπολογίσουμε και τον Ουζόχο, οκτώ λεγεωνάριους. Οι πέντε είναι κοινοτικοί και οι τρεις ξένοι. Το «τριφύλλι» έχει επτά κενές θέσεις στον Κατάλογο Α, τις οποίες αναμένεται να καλύψει στη συνέχεια. Ενδεχομένως να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές κοινοτικοί εάν όχι, μπορεί να προσθέσει ακόμη δύο ξένους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το 12άρι του Λανγκ στην κοινή παρουσία με τον Μπεργκ

Ο Λάρκου στην παρουσίαση του Χένινγκ Μπεργκ είπε ότι, «θα ήταν ευχής έργο να είχαμε το 80% ή το 90% των μετεγγραφών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας». Μια βδομάδα πριν το νέο ξεκίνημα, η Ομόνοια είναι στο 1/3 των μετεγγραφών που προτίθεται να υλοποιήσει (10-12), δηλαδή στο 33%. Θεωρείται βέβαιο πως, αυτή τη βδομάδα θα τρέξει ακόμη περισσότερο το κεφάλαιο «σχεδιασμός» και οι πράσινοι πιθανότατα να υλοποιήσουν τουλάχιστον άλλες 2-3 μετεγγραφές, με τον Ούγγρο αμυντικό, Άνταμ Λανγκ να βρίσκεται προ των πυλών.

Διαβάστε επίσης: Λούφτνερ για Ομόνοια: «Αν θες να λέγεσαι μεγάλος Σύλλογος…» (video)

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο, απομένει να προκύψει κατάληξη και υπογραφή συμβολαίου. Αυτή θα είναι η επιδίωξη της Ομάδας Προγραμματισμού, θέλοντας να καλύψει κυρίως θέσεις που η παρουσία ποδοσφαιριστών κρίνεται απαραίτητη με το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Σύντομα, ακόμη και σήμερα, ίσως οι φίλοι της ομάδας να ενημερωθούν για νέες μετεγγραφές αλλά και γενικότερα εξελίξεις στον προγραμματισμό, αφού μέχρι τώρα δεν προέκυψε εξέλιξη και παράλληλα ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και είναι εκτός πλάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ