aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 5 «τελικοί» για την Ευρώπη

Ομόνοια: Οι 5 «τελικοί» για την Ευρώπη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε ματς μακριά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. «Πέντε τελικοί», όπως τονίζουν στην Ομόνοια, θέλοντας να δουν την ομάδα τους να τερματίζει έστω στην 4η θέση της βαθμολογίας (αν και δεν είναι κάτι που ικανοποιεί κανέναν), ελπίζοντας ότι θα δηλώσει παρούσα στην Ευρώπη. Ακόμη και στην 4η θέση να τερματίσει, το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα το εξασφαλίσει με την προϋπόθεση ότι κυπελλούχος θα είναι ομάδα της πρώτης τριάδας στο πρωτάθλημα.

Για να υλοποιήσει τον πιο πάνω στόχο, η Ομόνοια θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή τους ενόψει των πέντε «τελικών» και να είναι το ίδιο ουσιαστική όπως στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι και αν κρίνουμε από αυτά που προηγήθηκαν, θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Η Ομόνοια θα κάνει αρχή στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ από την έδρα της, δίνοντας συνέχεια αφού θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο στο ΓΣΠ (μετά τα ματς με Ανόρθωση, Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ), με αντίπαλο την ΑΕΚ (22 Απριλίου). Θα ακολουθήσει η έξοδος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση, στις 29 του μήνα.

Από τη Λάρνακα στη Λεμεσό στη συνέχεια, αφού στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Μια στροφή πριν το φινάλε είναι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με τους πράσινους να είναι τυπικά γηπεδούχοι. Θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ, ομάδα με την οποία θα δώσει (όπως φαίνεται) μάχη μέχρι τέλους για την 4η θέση.

32η Αγωνιστική (22 Απριλίου)

Ομόνοια – ΑΕΚ 17:00

33η Αγωνιστική (29 Απριλίου)

Ανόρθωση – Ομόνοια

34η Αγωνιστική

Απόλλων – Ομόνοια

35η Αγωνιστική

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

36η Αγωνιστική

ΑΕΛ – Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ