aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 3+1 κενές θέσεις και το μετεγγραφικό πλάνο

Ομόνοια: Οι 3+1 κενές θέσεις και το μετεγγραφικό πλάνο

Ένας μήνας και μία ημέρα έχουν περάσει από την ημέρα που η Ομόνοια ενημέρωσε τους κατόχους της υπηρεσίας «ΟΜΟΝΟΙΑ Prizes» για τη μετεγγραφή του Πάρη Ψάλτη. Ο Κύπριος δεξιός μπακ ήταν το δεύτερο, χρονικά, απόκτημα των πρασίνων μετά τον Έκτορ Γιούστε. Από τότε έως σήμερα δεν κουνήθηκε ούτε φύλο.

Στην πραγματικότητα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχει κινητικότητα και μάλιστα έντονη, αλλά η ενημέρωση από το «στρατόπεδο» προκύπτει με το «σταγονόμετρο». Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον Νορβηγό, με καταγωγή από την Αμερική μέσο, Μιξ Ντίσκερουντ υπάρχει συμφωνία και αρχές Ιουλίου όταν και ολοκληρώνονται οι συμβατικές υποχρεώσεις με την Ντενίζλισπορ.

Απ’ εκεί και πέρα στο πλάνο ενίσχυσης της ομάδας προγραμματισμού περιλαμβάνεται η απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών. Κατ’ ακρίβεια ο ένας εκ των δύο θα ήταν ιδανικό να έχει τα χαρακτηριστικά του Ασάντε. Δηλαδή, να αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Στο ρόστερ της Ομόνοιας αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 ξένοι και κοινοτικοί. Πρόκειται για τους: Φαμπιάνο, Σέχου, Κίκο, Μποτεάκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέτσγιακς, Ντούρις, Λανγκ, Τσέποβιτς, Γιούστε και Ασάντε. Ο Γκανέζος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό του και δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν.

Επομένως, υπάρχουν άλλες τέσσερις κενές θέσεις στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Οι τρεις θα καλυφθούν με τις προσθήκες μέσου (Ντίσκερουντ) και των δύο εξτρέμ. Θα απομένει μία κενή θέση και εφόσον προκύψει κάποια αδυναμία προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου θα γίνει μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ