aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 2+1+1 μετεγγραφικές κινήσεις

Ομόνοια: Οι 2+1+1 μετεγγραφικές κινήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Νταμπίζας, που προετοιμάζει το έδαφος, φαίνεται να έχει καταλήξει στις θέσεις που θα θελήσει να ενισχύσει το ρόστερ της Ομόνοιας. Κεντρικός αμυντικός και μέσος θα είναι οι δυο προσθήκες του «τριφυλλιού», που θα αφορούν σε έτοιμους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα οι ενδείξεις φέρουν την Ομόνοια να προχωρά και σε σύναψη συνεργασίας με τον Στεφάν Αζίζ, τον νεαρό Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, που περνά από δοκιμαστικά τις τελευταίες βδομάδες και φέρεται να έχει ικανοποιήσει τον Κάρβερ.

Μάλιστα, ο Αζίζ είναι κάτω των 21 ετών, θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και βάσει του κανονισμού για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου δεν θα υποχρεωθεί η Ομόνοια να εκκενώσει θέση από το ρόστερ της.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να γίνει επανεγγραφή του Ντάριο Κρέσιτς, που παρεμπιπτόντως επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει από το ρόστερ ο Μπαντής, που εγγράφηκε μόλις πρόσφατα. Αυτό αναμένεται να είναι το σκηνικό στην Ομόνοια αρχές Ιανουαρίου.

Απομένει να γίνει γνωστό ποιοι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, κάτι που αναμένεται να τους γνωστοποιηθεί, λογικά, με το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας γι’ αυτόν τον χρόνο, δηλαδή μετά τις 22 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ