aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 20 εκλεκτοί για την πρόκριση

Ομόνοια: Οι 20 εκλεκτοί για την πρόκριση

Πανέτοιμη είναι η Ομόνοια για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα. Οι πράσινοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα του πρώτου αγώνα (0-1), ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία πως μπορούν να ανατρέψουν τα εις βάρους δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μέσω βίντεο «φωνάζει» πως το πιστεύουν

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Χριστοφή, Μανρίκε και Εντρένα, ενώ στην λίστα του ιατρικού τιμ προστέθηκε και το όνομα του Ζίβετς που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι της Κυριακής με τους κυανόλευκους. Τέλος, εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Σοάρες-Γκαφούρ, όπως και οι εκτός πλάνων Ενρίκες-Γκρίνιτζ.

Αναλυτικά: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Ίσμα Λόπεζ, Αλμπέρτο Λόρα, Χρίστιαν Φώτη, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Φράνιο Πρέτσε, Φάνος Κατελάρης, Ραούλ Λοέ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Γιόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Κρίστιαν Μόντες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ