aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Οι 16 ισχυροί συνεργάτες της Ομόνοιας

Oμόνοια: Οι 16 ισχυροί συνεργάτες της Ομόνοιας

Τις 16 εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται μέσω χορηγικής συμφωνίας παρουσιάζει η Ομόνοια. Οι πράσινοι τονίζουν ότι πρόκειται για μία ισχυρή ομάδα συνεργατών, ενώ σημειώνεται πως προχωρούν συχνά σε προσφορές και διαγωνισμούς, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο μας να αποκτήσει και να κερδίσει χρήσιμα προϊόντα και δώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μια ισχυρή ομάδα 16 χορηγών και συνεργατών βρίσκεται στο πλευρό της Ομόνοιας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Απόδειξη της δυναμικής της Ομόνοιας αποτελεί το γεγονός πως έχουν διατεθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι διαφήμισης στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας και ήδη ξεκίνησαν οι συμφωνίες για την επόμενη σεζόν, ενώ έχουμε συνάψει συνεργασίες που αφορούν και την Ακαδημία μας!

Ο δημοφιλέστερος και μεγαλύτερος Σύλλογος του τόπου είναι φυσιολογικό να προσελκύει δυναμικούς, ισχυρούς και φιλόδοξους συνεργάτες με υψηλούς στόχους όπως η Ομόνοια. Το γεγονός πως διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με αρκετούς από τους χορηγούς μας, αποδεικνύει την επιτυχία αυτών των συνεργασιών, όπως και την ποιότητα της σχέσης και τους ειλικρινείς δεσμούς που αναπτύσσονται.

Σημειώνουμε πως σε συνεργασία με τους χορηγούς μας προχωρούμε τακτικά σε προσφορές και διαγωνισμούς, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο μας να αποκτήσει και να κερδίσει χρήσιμα προϊόντα και δώρα.

Η ομάδα των χορηγών και συνεργατών μας

Fonbet
PrimeTel
GREE
Macron
DIMCO
Jointace (MSJ)
sKash
Dacia (Char. Pilakoutas Group)
Piperaris
Roone Roman (Londou Bros)
Pizza Hut
Astra Leasing
Kapnos Buses
Landas
Economou Hearing Aids
McDonalds».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ