aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 12+2 προσθήκες και οι 16+2 αποχωρήσεις

Ομόνοια: Οι 12+2 προσθήκες και οι 16+2 αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Πόσο άλλαξες πόσο άλλαξα…», λέει ο στίχος του τραγουδιού των Γιάννη Μηλιώκα και Αφροδίτης Μάνου. Ταιριάζει απόλυτα για την Ομόνοια, αφού για άλλο ένα καλοκαίρι αλλάζει πολλά πρόσωπα. Μέσα σε δυόμισι μήνες, από το τέλος της περσινής περιόδου (19 Μαΐου) έως και σήμερα (9 Αυγούστου), οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του «τριφυλλιού» είναι πολλές. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια προχώρησε ήδη στην προσθήκη δώδεκα νέων ποδοσφαιριστών, ενώ έπονται τουλάχιστον άλλες δύο μετεγγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου που αρχίζει σε δύο εβδομάδες.

Οι πράσινοι, λοιπόν, ενέταξαν στο δυναμικό τους, τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Κυριακίδης, Περέιρα, Λανγκ, Λούφτνερ, Γκόμες, Ορτέγα, Παναγιώτου, Μποτεάκ, Τιάγκο, Έζρα, Λέτσγιακς. Δεδομένη η απόκτηση επιθετικού, ενώ η τελευταία ανοιχτή θέση για τον κατάλογο ξένων / κοινοτικών ενδέχεται να καλυφθεί από τον Ρομπέρζ. Οι αποχωρήσεις είναι περισσότερες από τις προσθήκες, αφού αποτελούν ήδη παρελθόν δεκαέξι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ με το οποίο άρχισε τη σεζόν η Ομόνοια, ενώ θα φθάσουν τις δεκαοκτώ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μαγνήτης οι νεοφερμένοι

Ως γνωστόν, εκτός πλάνου είναι οι Γκαφούρ και Λοέ, με τους οποίους ακόμη δεν βρέθηκε η λύση για τερματισμό της συνεργασίας τους. Από το ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μεχίας, Αντωνίου, Μότα, Αραούζο, Λόπεθ, Βύντρα, Πρτσε, Φώτη, Ενρίκες, Σοάρες, Αλμπίν, Εντρένα, Αντόνια, Γκρίνιτζ, Ζίβετς, Μόντες. Ποδοσφαιριστές που έφυγαν και σίγουρα τους πλείστους δεν θα τους αναπολήσει κανείς στην Ομόνοια, αφού η προσφορά τους ήταν μηδαμινή και δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Μια νέα Ομόνοια θα δουν οι φίλοι της ομάδας στην επικείμενη περίοδο, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά θα μπορέσει να βρεθεί σε πρωταγωνιστική πορεία και θα υλοποιήσει τους στόχους της. Βάσει βιογραφικού, εντάχθηκαν στο ρόστερ ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες θέσεις αναμένεται να δοθεί «μάχη», με τον υγιή συναγωνισμό να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μετεγγραφή επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και ο Ρομπέρζ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ