aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 10+2 «κλειδωμένες» θέσεις

Ομόνοια: Οι 10+2 «κλειδωμένες» θέσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ της Ομόνοιας υπάρχουν δύο ανοιχτές θέσεις στον Κατάλογο Α. Η μια άνοιξε με την αποχώρηση του Ορτέγα και η άλλη αφορά στη θέση που κατείχε ο Μίκου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης. Άλλωστε γι’ αυτό στην Ομόνοια ψάχνουν επιθετικό και μάλιστα είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν καλά για να πάρουν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.

Το όνομα του Νεμάνια Νίκολιτς που είδε το φως της δημοσιότητας δεν απασχολεί τους πράσινους. Η τρίτη θέση που θα ανοίξει, είναι αυτή που κατέχει σήμερα ο Περέιρα και φαντάζει δύσκολο να διατηρηθεί στο ρόστερ. Είναι πιθανό να παραχωρηθεί και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Οι δέκα θέσεις είναι «κλειδωμένες», ενώ άλλες δύο είναι στο περίμενε για να σφραγιστούν. Πρόκειται γι’ αυτές των Φαμπιάνο και Ακιντόλα. Με τον πρώτο οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, ενώ για τον δεύτερο θα εξαρτηθεί και από την Μίντιλαντ. Εκφράζεται αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» σε Ορτέγα από τον θρύλο της Κολομβίας, τραγούδησε on air!

Τρεις προσθήκες, λοιπόν, για τον Κατάλογο Α θα κάνει σίγουρα η Ομόνοια, εφόσον συνεχίσουν και οι Φαμπιάνο, Ακιντόλα. Εάν θα θελήσει η Ομάδα Προγραμματισμού να προβεί σε άλλη, θα πρέπει την ίδια ώρα να προκύψει και αποχώρηση. Οι δύο μετεγγραφές θα αφορούν σε επιθετικό και εξτρέμ. Η τρίτη ίσως να αφορά αριστερό μπακ, που θα δώσει βάθος και θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή του Λέτσιακς. Ωστόσο, ενδέχεται να γίνει προσθήκη ποδοσφαιριστή για τον Κατάλογο Β και η επιλογή έμπειρου παίκτη να αφορά σε άλλη θέση, πιθανότατα στη μεσαία γραμμή. Οι πράσινοι πέραν του Παπουλή, που απασχολεί, προτίθενται να προβούν και σε 1-2 κινήσεις για τον Κατάλογο Β’, που θα αυξήσουν το βάθος στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έκλεισε» και υπογράφει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ