aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-ΟΦΗ: Δεν ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα… (pics)

Ομόνοια-ΟΦΗ: Δεν ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα… (pics)

Πολλά ήταν τα νεύρα στη φιλική αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον ΟΦΗ. Τι κι αν ήταν φιλικός ο αγώνας, τα νεύρα και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών άρχισαν από πολύ νωρίς, αφού το πέναλτι (5’) των γηπεδούχων προήλθε από εκτέλεση άουτ το οποίο ήταν υπέρ των πρασίνων και δόθηκε αντίθετα από τον διαιτητή του αγώνα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, υπήρχε ένταση, ενώ στο πρώτο μέρος μπήκαν και οι προπονητές των δύο ομάδων στο γήπεδο ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντάρμπισαϊρ για διαμαρτυρίες όπου προέκυψε σύρραξη μεταξύ των παιχτών.

Επίσης, τα σκληρά μαρκαρίσματα (ένα από τα οποία επέφερε τον τραυματισμό του Ουίλιαμ Σοάρες) και αντιαθλητικά κτυπήματα εκτός φάσεις ήταν ουκ ολίγα από τους παίκτες του ΟΦΗ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου, σούταρε εκνευρισμένος την μπάλα. Σκληρό μαρκάρισμα δέχθηκε και ο Άλεξ Σοάρες στα τελευταία στάδια.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν όλα όσα έγιναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ