aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Όχι» από τον Νικόλα Βαλανίδη

Ομόνοια: «Όχι» από τον Νικόλα Βαλανίδη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στη Λευκωσία, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών στις 18 Δεκεμβρίου, αποτελεί τον ένα και μοναδικό λόγο που ο Νικόλας Βαλανίδης δεν έχει ήδη αποδεχθεί τη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας.

Παρόλο που όπως πληροφορούμαστε θα ήθελε να βοηθήσει το σωματείο και μάλιστα έχει εκφράσει τη στήριξή του στη δουλειά που γίνεται, δεν θέλει να δώσει τροφή για αρνητικό σχολιασμό ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΑΚΕΛ και πήρε και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας.

Ως γνωστόν, μετά την παραίτηση του Χριστόδουλου Κυριακίδη από μέλος του Δ.Σ., τη θέση βάσει καταστατικού θα πρέπει να καλύψει ο πρώτος επιλαχόντας, που προέκυψε από τις εκλογές του σωματείου. Αυτός είναι ο Νικόλας Βαλανίδης, που κατήλθε στις εκλογές με τον συνδυασμό «Εμπρός Ομόνοια».

Εντούτοις, από τη στιγμή που δεν αποδέχθηκε να καλύψει τη θέση (για τον πιο πάνω λόγο), προκύπτει νέα εξέλιξη αφού κάποιος άλλος θα πρέπει να πάρει θέση στο Δ.Σ. του σωματείου. Βάσει ψήφων που έλαβαν στις εκλογές, ακολουθούν άλλα τρία μέλη που επίσης, ήταν του συνδυασμού «Εμπρός Ομόνοια», οι Αντώνης Τσικουρής, Γιάννος Τραν και Μιχάλης Ιορδάνους.

Πληροφορίες φέρουν τους δύο πρώτους να αποποιούνται της θέσης τους, ούτως ώστε στο Δ.Σ. να εισέλθει ο Ιορδάνους που ήταν και ο επικεφαλής του συνδυασμού. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες και θα γνωστοποιηθεί από το σωματείο ποιος τελικά θα πάρει τη θέση του Κυριακίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ