aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ζίβετς έρχεται, ο Μότα αποφασίζει και το «10αρι» στα σκαριά

Ομόνοια: Ο Ζίβετς έρχεται, ο Μότα αποφασίζει και το «10αρι» στα σκαριά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γεμίζει σιγά – σιγά το ρόστερ της Ομόνοιας και οι θέσεις βρίσκουν μια-μια τον κάτοχό τους. Χθες οι πράσινοι προχώρησαν στην απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου, ενώ ήλθαν και σε πλήρη συμφωνία με τον 27χρονος Σλοβένος εξτρέμ Σάσα Ζίβετς, τον οποίο αναμένουν στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί η συνεργασία. Αυτό θα γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας και αμέσως θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, που αρχίζουν την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έρχεται τέλος της εβδομάδας

Στα σημαντικά στοιχεία για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή είναι πως, στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πολλές θέσεις και μπορεί να δώσει λύση πέρα από τα άκρα της επίθεσης και ως δεύτερος επιθετικός, ακόμη κι ως κεντρικός μέσος.

Διαβάστε επίσης: Η προτροπή του Γκόμεθ στον Κούσουλο

Την ίδια ώρα, μένει να ξεκαθαρίσει μια και καλή η περίπτωση Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός μπακ φέρεται να έχει λύσει τη συνεργασία του με την Αλμερία και μένει να αποφασίσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Σαφώς και όσο περνάνε οι μέρες και δεν απαντά στην πρόταση του Γκόμεθ, μειώνονται και οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα. Σήμερα, τελικά, ίσως να κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Απόλλων-Ομόνοια: Συνεχίζεται το σίριαλ Λαβόρ-ΔΕΝ

Ακόμη, πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, ίσως και εντός της ημέρας, η Ομόνοια να υλοποιήσει κι άλλη μετεγγραφή. Καταβάλλεται προσπάθεια για να αποσπάσει το «ναι» από επιτελικό μέσο και αφορά ποδοσφαιριστή από το… πάνω ράφι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ