aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Ζαΐλσον και οι άλλοι τρεις που μένουν!

Oμόνοια: Ο Ζαΐλσον και οι άλλοι τρεις που μένουν!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της Ομόνοιας τη λήξασα σεζόν, είναι κάποιοι που φαντάζει πιθανό το ενδεχόμενο παραμονής τους.

Μετά τον Ζαΐλσον Αραούζο, που η Ομόνοια θα πληρώσει την Γκρέμιο Ανάπολις το ποσό των 50.000 ευρώ για να τον κάνει «δικό της», οι Αλβμπόγκε, Εκίθα και Κιπιάνι έχουν καλές πιθανότητες παραμονής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο δρόμος για την επιτυχία…

Και οι τρεις διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Οι δυο πρώτοι λόγο τραυματισμού δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, ωστόσο υπάρχει θετική εντύπωση και το βιογραφικό τους είναι αρκετά καλό. Κρίνονται έμπειρο και ικανοί, γι’ αυτό και είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων που αγωνίστηκαν και έπεισαν πως δεν αξίζουν να είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Εξέδωσε επιταγή για τον Ζαΐλσον

Παράλληλα, ο Κιπιάνι ήλθε τον Ιανουάριο και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είναι νεαρός και ταλαντούχος και στην Ομόνοια θα θελήσουν εκτός απροόπτου να επενδύσουν στο πρόσωπό του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που λαμβάνει θέση στον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ