aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «βιονικός» κι ο θετικός

Ομόνοια: Ο «βιονικός» κι ο θετικός

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις της Ομόνοιας. Η μετεγγραφή του ανακοινώθηκε στις 6 Αυγούστου, αφού η Ομάδα Προγραμματισμού θέλησε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με την περίπτωση Κορέια. Εντούτοις, ο Λέσγιακς με την έως τώρα παρουσία του, δικαιώνει τον Λάρκου και τους συνεργάτες του για την επιλογή τους. Ο Τσέχος αριστερός μπακ είναι από τους κορυφαίους της Ομόνοιας.

Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, μαζί με τον Τιάγκο ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα τους. Πήγαινε – έλα συνεχώς από την αριστερή πλευρά. Ανέβαινε συχνά, δίνοντας στήριγμα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του, ενώ είχε και καλές επιστροφές, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα γρήγορο και ποιοτικό εξτρέμ όπως είναι ο Καλτσάς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η αντίδραση δεν μπορεί να ήταν τυχαία

Την ίδια ώρα, ο Φάνος Κατελάρης ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην πρώτη του φετινή παρουσία. Ο Μπεργκ θέλησε να τον εμπιστευθεί στη νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό. Είχε τρεξίματα, έβαλε το πόδι στη «φωτιά» και γενικώς δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του. Εκτός απροόπτου και ειδικά αν δεν προλάβει ο Γκόμες, ο Κύπριος διεθνής θα είναι στο αρχικό σχήμα και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Έσταξε «μέλι» για την Ομόνοια ο Κετσπάγια: «Είναι για μεγάλα πράγματα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ