aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο… βατήρας για τα ντέρμπι

Ομόνοια: Ο… βατήρας για τα ντέρμπι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα από τα τρία τελευταία ματς της Α’ φάσης του πρωταθλήματος είναι το σημερινό της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Δόξα. Θεωρητικά, το πιο εύκολο απ’ αυτή τη σειρά αφού τα τελευταία δύο είναι ντέρμπι, με την Ανόρθωση (εκτός) και την ΑΕΛ (εντός). Μέσα απ’ αυτά τα ματς, θα κριθεί για την Ομόνοια και το εισιτήριο για την εξάδα.

Το σημερινό, λοιπόν, αποτελεί τον… βατήρα εκτόξευσης για τα ντέρμπι που θα κληθεί να δώσει η Ομόνοια στη συνέχεια. Πρωτίστως, για να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση. Πέρα απ’ αυτό, το «τριφύλλι» με νίκη θα πάει με φόρα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, σ’ ένα ματς που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη υπόθεση θέση στην εξάδα.

Οι πράσινοι για να υλοποιήσουν τον στόχο τους στο ματς με τη Δόξα, θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί όπως με τον Ερμή αλλά και να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Γιατί, ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον προηγούμενο αν κρίνουμε και από τη βαθμολογική θέση των ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H μεγάλη του Ντάρμπισαϊαρ επιστροφή και η απουσία του Μότα

«Ένα γκολ και γρήγορα…», είναι το σύνθημα στο «Ηλίας Πούλλος», αφού μια τέτοια εξέλιξη θα βοηθήσει στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα για να πάρει το τρίποντο. Άλλωστε, το τόνισε και ο Αναστασίου, λέγοντας: «Θα είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε σε μια από τις πρώτες ευκαιρίες μας». Επιπλέον, η Δόξα είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις αφού έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και για να μην τρέχουν οι πράσινοι, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα αμυντικά τους καθήκοντα. Αναμένεται ένα απαιτητικό ματς, το οποίο θα κριθεί από την παρουσία της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ