aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο βαθμός και τα 6 χρόνια φαγούρας

Ομόνοια: Ο βαθμός και τα 6 χρόνια φαγούρας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την ώρα που ο προγραμματισμός στην Ομόνοια «τρέχει», η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι θα πάνε σε άλλο ένα ματς, με στόχο αυτή τη φορά να είναι πιο διεκδικητικοί και να βάλουν τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών.

Πολύ περισσότερο θα θελήσουν να ψάξουν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, την οποία αγνοούν από τις 6 Απριλίου 2013. Είναι μαζί με το γόητρο το μεγαλύτερο κίνητρο για τον Αναστασίου και τους ποδοσφαιριστές του. Βάσει της αγωνιστικής παρουσίας των δυο ομάδων, είναι κάτι που φαντάζει δύσκολο, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Άλλωστε, ο τελευταίος βαθμός που πήρε στο πρωτάθλημα η Ομόνοια ήταν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-1).

Ο Αναστασίου, που δεν υπολογίζει τους Παναγή, Χριστοφή, Τζιωνή και Ατζαγκούν, προτίθεται να προβεί τουλάχιστον σε μια αλλαγή σε σχέση με το ματς απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Μόντες φαντάζει ως ο επικρατέστερος να πάρει τη θέση του Ατζαγκούν. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Κατελάρης, Αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συνυπάρξουν για δεύτερο σερί ματς οι Ντέρμπισαϊρ και Ραμίρες.

Διαβάστε επίσης: Η θέση της Ομόνοιας για το δελτίο υγείας νεαρού ποδοσφαιριστή

Εάν ένας εκ των δύο μείνει στον πάγκο, τότε θα προωθηθεί ως εξτρέμ ο Μαυρίας και θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ ο Μότα. Οι νεαροί Χαραλάμπους, Κακουλλής και Φώτη, που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, απουσίαζαν με την Εθνική Νέων U19 (φιλικά ματς με τη Βουλγαρία) και σήμερα επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος» και φαντάζει απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποιος απ’ αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ