aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο Τζιωνής και ο κάθε… Τζιωνής σημαντικότεροι της 6ης θέσης

Oμόνοια: Ο Τζιωνής και ο κάθε… Τζιωνής σημαντικότεροι της 6ης θέσης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το να δίνει μάχη για είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος δεν τιμά κανέναν στην Ομόνοια. Όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή πρέπει να ζήσει το τριφύλλι, πληρώνοντας το τίμημα των λανθασμένων επιλογών του καλοκαιριού.

Στο «Αμμόχωστος» οι πράσινοι νίκησαν τον Ερμή (2-0) και τα προβλήματα που τους παρουσιάστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γιατί, για μία ομάδα με περιορισμένοι ποιοτικά και ποσοτικά ρόστερ όπως η Ομόνοια το να χάνει δύο βασικούς στα πρώτα 30’ της αναμέτρησης είναι πλήγμα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι στο -4 από Σαλαμίνα και Ανόρθωση, τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της έκτης θέσης. Οι πράσινοι καλούνται να κάνουν σερί νικών για να μην ζήσουν τον εφιάλτη της συμμετοχής στο δεύτερο γκρουπ για πρώτη φορά από την ημέρα θέσπισης του θεσμού. Πράγμα δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι ουδέποτε τη φετινή σεζόν δεν πανηγύρισε τρεις συναπτές επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Aποκάλυψη: Συμφώνησε με τον Χαφές, όμως αντί Κύπρο πήγε Τουρκία!

Σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας των πολλών φάουλ που σταματούσαν τον ρυθμό, η Ομόνοια πήρε το ζητούμενο. Ο Μαρίνος Τζιωνής στην τρίτη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα σκόραρε για δεύτερη φορά και απέδειξε γι’ άλλη μία φορά ότι έχει το ποδοσφαιρικό θράσος και την ποιότητα να διαπρέψει.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις διεκδικητές της εξάδας (βαθμολογία και πρόγραμμα)

Στην τελική, η φετινή χρονιά αποτελεί ευκαιρία για ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών, οι οποίοι κακά τα ψέματα δεν θα έπαιρναν ευκαιρίες αν η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Ο Γιάννης Αναστασίου αρέσκεται στο να δουλεύει με ταλέντα, επιβραβεύει όσους το αξίζουν και αυτό αποτελεί κίνητρο και για τον Τζιωνή και για τον κάθε… Τζιωνή που παλεύει στο «Ηλίας Πούλλος» για να ζήσει τ’ όνειρό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ