aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Τζιωνής «διώχνει» ξένο για να αντικατασταθεί

Ομόνοια: Ο Τζιωνής «διώχνει» ξένο για να αντικατασταθεί

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Μαρίνου Τζιωνή στην Σπόρτινγκ Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και φαίνεται πως πολύ δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία που θα οδηγήσει τον Κύπριο διεθνή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αποκάλυψε η «Goal Νews» από τη Δευτέρα (17/1) η Ομόνοια θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ, ενώ θα διατηρεί ποσοστό 10% σε περίπτωση μεταπώλησής του. Όσον αφορά τον 20χρονο μεσοεπιθετικό θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει» κατά 1.000.000 ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Η Ομόνοια εξαργυρώνει με χρήμα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία μα την ίδια ώρα χάνει και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της. Επομένως στο «τριφύλλι» είναι αναγκασμένοι να βγουν στο «παζάρι» για να τον αντικαταστήσουν. Και εδώ αρχίζει ο «πονοκέφαλος» για τους πράσινους καθώς για να ενταχθεί ποδοσφαιριστής στο ρόστερ που να έχει τις προδιαγραφές να γεμίσει το κενό του Τζιωνή θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση ξένου από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Εκτός κι αν η Ομόνοια εντοπίσει «λαβράκι» κάτω των 22 ετών.

Με δεδομένη την επιθυμία των πρασίνων να αποκτήσουν και επιθετικό ποδοσφαιριστή, όπως ο Χένινγκ Μπεργκ δημοσιοποίησε, τότε δεν αποκλείεται την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» να διαβούν δύο ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν αυτή την στιγμή θέση στον κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ