aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «Τζίμης» αφέθηκε στα χέρια του «γιατρού-θαύμα»

Ομόνοια: Ο «Τζίμης» αφέθηκε στα χέρια του «γιατρού-θαύμα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Άλλος παίκτης στη θέση του Δημήτρη Χριστοφή, με τόση ατυχία που τον κατατρέχει, ίσως και να τα παρατούσε. Ο «Τζίμης» όμως παρόλο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει όσο θα ήθελε και ο ίδιος τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ομόνοια, δεν το βάζει κάτω και θέλει να επανέλθει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση. Θέλει να αποδείξει σε όλους ότι δεν «ξόφλησε» και έχει ακόμη πολλά να δώσει στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στη Φινλανδία και να εισαχθεί σε ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα νοσοκομεία στον κόσμο, το Μεχιλάινεν ΝΕΟ, με σκοπό να βάλει μια και καλή τέλος στα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν. Στο νοσοκομείο στο Τούρκου, βρέθηκε κάτω από το νυστέρι του διάσημου χειρούργου Σάκαρι Οράβα. Ο φημισμένος Φινλανδός γιατρός χαρακτηρίστηκε από πολλούς και όχι άδικα ως ο «γιατρός θαύμα» των αστέρων του αθλητισμού, καθώς στο παρελθόν έχει χειρουργήσει με μεγάλη επιτυχία πολλούς διάσημους αθλητές και αθλήτριες.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Τι είπε ο Χιου Ντάλας στον διαιτητή του Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Τα… φόρτε του 73χρονου γιατρού είναι η αποκατάσταση τραυματισμών στον τένοντα και οι μυϊκοί τραυματισμοί, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 25.000 εγχειρήσεις στη 40χρονη καριέρα του. Στους διάσημους πελάτες του συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ουσμάν Ντέμπελε, ενώ τις υπηρεσίες του εμπιστεύονται κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μικρή ζημιά κι η μεγάλη σημασία…

Η επέμβαση του «Τζίμη», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς το βράδυ της Τρίτης και ο ποδοσφαιριστή αναμένεται το Σάββατο στην Κύπρο προκειμένου να αρχίσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επιστροφή του αρχηγού της Ομόνοιας στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου 3-4 μήνες και άπαντες στο στρατόπεδο της λευκωσιάτικης ομάδας τον περιμένουν πως και πως γερό και δυνατό, γιατί αδιαμφισβήτητα ο «Τζίμης» αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ