aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο... τύπος που τα κάνει όλα και συμφέρει!

Ομόνοια: Ο… τύπος που τα κάνει όλα και συμφέρει!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έξι αγώνες δεν έχασε λεπτό. Πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ. Ποιος είναι αυτός; Ο Τιάγκο Φερέιρα! Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ήλθε το καλοκαίρι στην Ομόνοια από τη Νέα Σαλαμίνα και παλαιότερα πέρασε από τον Οθέλλο. Έμπειρος, ποιοτικός, τρεχαντήρι, βοηθά σε άμυνα και επίθεση. Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Ο Τιάγκο είναι με διαφορά ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για την Ομόνοια στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Η σταθερότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει έως τώρα το παιχνίδι του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση όχι μόνο πήρε πρωτοβουλίες και ήταν δημιουργικός, που αυτός είναι κατά κύριο λόγο ο ρόλος του στο παιχνίδι, αλλά σε δύο περιπτώσεις ήταν «παρών» στη γραμμή τέρματος και απέτρεψε σίγουρα γκολ.

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια προκαλεί τους οπαδούς της: «Μπορούμε να καταρρίψουμε το ρεκόρ»;

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή – εργαλείο που θέλει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του. Κάνει σπουδαία δουλειά, είναι αθόρυβος, εξαιρετικός επαγγελματίας. Καθόλου τυχαίο που ο Λάρκου θέλησε να αποσπάσει νωρίς και εγκαίρως τη μετεγγραφή του, η πρώτη που είχε υλοποιηθεί το καλοκαίρι παρόλο που ανακοινώθηκε δεύτερη. Ερχόμενος στην Ομόνοια, ήταν πολλοί που χαρακτήρισαν τον Τιάγκο ως μια δευτεροκλασάτη επιλογή που θα ήταν στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος τους έδωσε ηχηρή απάντηση με τις εμφανίσεις του, που τον καθιστούν ως τον πολυτιμότερο της ομάδας του. Ο Μπεργκ και όλοι στην Ομόνοια αναμένουν ανάλογη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, δουλειά μας θα είναι να επιτεθούμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ