aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Τσέποβιτς το έκανε για έκτη φορά!

Ομόνοια: Ο Τσέποβιτς το έκανε για έκτη φορά!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Γκολ με κεφαλιά, γκολ με το δεξί, γκολ με το αριστερό, γκολ και εκτέλεση φάουλ. Ο Μάρκο Τσέποβιτς εμπλούτισε το «ρεπερτόριο» του στο σκοράρισμα με τη φανέλα της Ομόνοιας και άνοιξε τον δρόμο γι’ άλλη μία επιτυχία των πρασίνων, αυτή τη φορά επί του Ολυμπιακού με 2-0.

Ο Σέρβος επιθετικός έφτασε τα εφτά τέρματα στο πρωτάθλημα, «έπιασε» τον Παπουλή και απέχει ένα από τον Ασάντε στη «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ της Ομόνοιας, έστω κι αν αποκτήθηκε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, τα γκολ του 29χρονου φορ είναι καθοριστικά. Πέτυχε το νικητήριο γκολ επί της Ένωσης (1-0), άνοιξε το σκορ στις νίκες επί Ερμή (2-0) και Δόξας (3-0), σημείωσε και τα δύο τέρμα στη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-0), πέτυχε με πέναλτι το νικητήριο στο «διπλό» επί της ΑΕΛ (2-1) και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η συνεισφορά του Τσέποβιτς σε 15 κερδισμένους βαθμούς της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα είναι τεράστια. Έπαιξε 12 αγώνες πρωταθλήματος, 10 ως βασικός, και σκόραρε σε έξι ματς. Κοινό στοιχείο αυτών των αναμετρήσεων; Ο νικητής του αγώνα. Όταν σκοράρει ο Τσέποβιτς η Ομόνοια πάντα κερδίζει.

Η νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού επισκιάστηκε από τον σοβαρό- κατά τα φαινόμενα- τραυματισμό του Ασάντε. Έγινε άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Απομένουν άλλοι τέσσερις αγώνες και το «τριφύλλι» συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι διατηρώντας το +1 από την ΑΕΛ και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Απόλλωνα στους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ