aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Τσέποβιτς άρχισε να... σβήνει το 12άρι

Ομόνοια: Ο Τσέποβιτς άρχισε να… σβήνει το 12άρι

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους, η Ομόνοια πάτησε την… μπανανόφλουδα στον πρώτο γύρο, καθώς απώλεσε αρκετούς βαθμούς στην προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε στην 8η αγωνιστική στην οποία φιλοξένησε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ και εξήλθε ισόπαλη με 0-0. Ακολούθησε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο» στάδιο για την 9η αγωνιστική, και ακόμα μια λευκή ισοπαλία στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Δόξα για την 10η αγωνιστική. Οι πράσινοι ηττήθηκαν ξανά, από τη Νέα Σαλαμίνα αυτή τη φορά, στο «Αμμόχωστος» στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και αμέσως μετά ακόμα μια ισοπαλία με το ίδιο σκορ, 0-0, κόντρα στον Ερμή για την 12η αγωνιστική.

Μια πεντάδα αγώνων στην οποία το «τριφύλι» θεωρητικά ήταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο απώλεσε 12 σημαντικότατους βαθμούς στη «μάχη» του τίτλου.

Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, η Ομόνοια μπήκε με το δεξί στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων, αφού χάρη σε γκολ του Μάρκο Τσέποβιτς, στο 80’ το παιχνιδιού με την ΕΝΠ, άρχισε να… σβήνει το χαμένο 12αρι του πρώτου γύρου. Αυτή τη φορά ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του φιλοδοξούν στο απόλυτο των βαθμών, απέναντι σε Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή.

Κάτι που αν γίνει θα βάλει την Ομόνοια σε θέση ισχύος στην τελική ευθεία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ