aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο τρόπος να μπει «πίεση» και στον Ντάρμπισαϊαρ

Ομόνοια: Ο τρόπος να μπει «πίεση» και στον Ντάρμπισαϊαρ

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ τραβάει το… κουπί του σκοραρίσματος για την Ομόνοια κι αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2018-19 που πέτυχε μόλις δύο γκολ, στις άλλες τρεις, δηλαδή τις δύο πρώτες του με την «πράσινη» φανέλα που αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (23 και 24 γκολ), αλλά και στη λήξασα (13 γκολ), τα πήγε περίφημα.

Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άγγλος επιθετικός, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανόν να έχει και… πίεση που μπορεί να τον κάνει ακόμη καλύτερο, ξέροντας πως θα έχει «αντίπαλο». Βλέπετε, στο «τριφύλλι» ψάχνουν να στην αγορά για έναν έμπειρο επιθετικό και ικανό να «ματώνει» συχνά τα αντίπαλα δίκτυα.

Αν καταφέρουν να βρουν έναν παίκτη με τέτοιο βιογραφικό, θα είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα υπάρχει και ένας υγιής ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης που μεταφράζεται και ως ευκαιρία για πρόοδο για κάθε παίκτη και δη για τον Ντάρμπισαϊαρ. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν καλό συμβόλαιο στον εκλεκτό.

Δε βιάζονται αφού θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Πόσο μάλλον τη στιγμή που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και καλά, με ποσό που θα κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ. Ατού της Ομόνοιας σε αυτή την προσπάθεια η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το καλό όνομα που «έχτισε» με τον Σταύροπ Παπασταύρου όσον αφορά στις πληρωμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ