aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο τελευταίος γύρος για τον Λοΐζο Λοΐζου

Ομόνοια: Ο τελευταίος γύρος για τον Λοΐζο Λοΐζου

Συνεχίζει στην Ομόνοια ο Λοΐζος Λοΐζου, ή ανοίγει τα φτερά του με προορισμό πολύ πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό; Με βάση τις χθεσινές εξελίξεις, η ζυγαριά γέρνει προς την παραμονή του στο «Ηλίας Πούλλος». Και εννοείται πως όσο αδειάζουν οι κόκκοι της άμμου από την κλεψύδρα του χρόνου τόσο περισσότερο εκμηδενίζονται οι πιθανότητες για την πώλησή του.

Η αλήθεια είναι πως στην Ομόνοια, δεν καίγονται για να παραχωρήσουν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Θα πουν το «ναι», εάν και εφόσον η πρόταση που θα πέσει στα χέρια τους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο απόρριψής της. Είναι γι΄αυτό, άλλωστε, που προσφάτως δεν ενέδωσαν στην προσφορά της Κλαμπ Μπριζ ύψους 2.500.000 ευρώ, η οποία προέβλεπε και μπόνους 500.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 10%. Οι πράσινοι, αξίωσαν πολύ περισσότερα χρήματα.

Οι παράγοντες του βελγικού συλλόγου, είχαν ενημερώσει πως δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους. Ούτε 3.500.000 ευρώ μπορούν να δώσουν, ούτε 2.750.000 ευρώ μπορούν να βγάλουν από το ταμείο. Οι Βέλγοι, έκαναν τις κινήσεις τους και ενημέρωσαν πως περιμένουν οριστική απάντηση.

Από εκεί και πέρα, το φιλολογικό ενδιαφέρον των Άντερλεχτ και Σάλτσμπουργκ δεν «μετουσιώθηκε» μέχρι χθες σε επίσημη πρόταση. Ούτε η Φιορεντίνα είχε επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για να πάρει στο στάδιο «Αρτέμιο Φράνκι» τον 18χρονο διεθνή εξτρέμ. Μάλλον οι Ιταλοί, κατάλαβαν πως το 1.000.000 ευρώ που ήταν διατεθειμένοι να πιστώσουν στο ταμείο της Ομόνοιας, φαντάζει πάρα πολύ λίγο.

Τα μεσάνυχτα, εκπνέει η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος, επομένως το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τον τελευταίο γύρο. Ο Λοΐζου βρίσκεται στην αποστολή της Εθνική μας ομάδας για τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ