aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «σύμμαχος» του Αναστασίου

Ομόνοια: Ο «σύμμαχος» του Αναστασίου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Λίγες ομάδες είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη τη διακοπή του πρωταθλήματος όσο η Ομόνοια. Η αλλαγή που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η διαπίστωση του προβλήματος φυσικής κατάστασης των παικτών, επέβαλλαν ένα είδος αγωνιστικής ηρεμίας, που θα ερχόταν μόνο με την μη διεξαγωγή επίσημων αγώνων. Και καλύτερη διακοπή δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν στο «τριφύλλι», μετά από τις δύο σερί νίκες επί του Ερμή και της Δόξας.

Διαβάστε επίσης: Η δουλειά που έπρεπε να γίνει από το καλοκαίρι

Ο χρόνος πλέον είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πιο σφαιρική εικόνα για το ρόστερ που έχει να διαχειριστεί, μαθαίνοντας περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, με τους οποίους θα δουλέψει στις προπονήσεις για να διορθώσει οποιεσδήποτε αδυναμίες εντόπισε στα παιχνίδια που κάθισε στον «πράσινο» πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση στον παίκτη που «έφαγε» κράξιμο μέχρι αηδίας!

Ειδικά όταν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολουθούν τα «κολλητά» ντέρμπι με Ανόρθωση και ΑΕΛ, το αποτέλεσμα των οποίων θα επιτρέψει στην Ομόνοια να χαράξει πιθανότατα μια νέα πορεία για να διεκδικήσει τον αρχικό της στόχο ή θα την αφήσει στάσιμη κι ακόμη πιο μακριά από τις αρχικές προσδοκίες. Επίσης, η διακοπή μπορεί να αξιοποιηθεί και ως προς την ελαχιστοποίηση των αγωνιστικών προβλημάτων, καθώς αυτός είναι ο στόχος που έχει τεθεί: Όσοι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από τραυματισμό να επανέλθουν στη δράση με την επανέναρξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ