aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο «στρατηγός» Ντάρμπισαϊρ επέστρεψε στον λαό του με… ξέσπασμα

Ομόνοια: Ο «στρατηγός» Ντάρμπισαϊρ επέστρεψε στον λαό του με… ξέσπασμα

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας σκόραρε το ένα εκ των δύο γκολ για λογαριασμό της ομάδας του (2-0) στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Δόξα και ο πανηγυρισμός του τόσο με τον κόσμο όσο και με τους συμπαίκτες ήταν ένα ξέσπασμα καθώς το τελευταίο του γκολ σημειώθηκε στις 16 Μαρτίου.

Ο Ντάρμπισαϊρ πραγματοποίησε μια… άχρωμη αγωνιστική περίοδο τη σεζόν 2018-19 καθώς σκόραρε μόλις δύο γκολ, στοιχείο το οποίο φανέρωνε πως δεν ήταν σε καλό φεγγάρι. Ο Άγγλος επιθετικός τις δύο προηγούμενες σεζόν συνήθιζε να… ματώνει τα δίκτυα (25 και 24 αντίστοιχα) όμως σίγησε για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν πτοήθηκε, έδειχνε στήριξη και κατανόηση προς τον ποδοσφαιριστή, και περίμενε το γκολ που θα ήταν η «αφετηρία» για τα πολλά που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης: «Με την Ομόνοια από νούμερο τρία, σε νούμερο ένα ο Ουζόχο»

Ο 33χρονος φορ επέστρεψε στο… καθήκον του με το «καλημέρα» της σεζόν 2019-20 και με τον γνωστό στρατηγικό του χαιρετισμό έστειλε μήνυμα επιστροφής. Μάλιστα, τις δύο αγωνιστικές περιόδους που διέπρεψε με τη φανέλα των πρασίνων πέτυχε ένα γκολ στην πρεμιέρα της σεζόν 2016-17 και δύο την 2017-18, ενώ πέρσι βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα την τρίτη αγωνιστική. Η αρχή έγινε, ωστόσο αποτελεί στοίχημα για τον ίδιο να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό καθώς ένας καλός Ματ Ντάρμπισαϊρ μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της.

Εξάλλου, έχει την στήριξη του κόσμου, του προπονητή του αλλά και των συμπαικτών του οι οποίοι τον… έψαχναν στην μεγάλη περιοχή. Απόδειξη αυτού, οι άλλες 3-4 ευκαιρίες που βρήκε ο Άγγλος επιθετικός τις οποίες δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ