aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Στόπιρα και ο μπακ που προσέγγισε ο Λάρκου

Ομόνοια: Ο Στόπιρα και ο μπακ που προσέγγισε ο Λάρκου

Η Ομόνοια άργησε να κλείσει αριστερό μπακ και λιγότερο από τρεις βδομάδες πριν την πρεμιέρα δεν έχει έμπειρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της για τη συγκεκριμένη θέση. Κάποιες περιπτώσεις που είχε ενώπιον της η Ομάδα Προγραμματισμού, δεν καρποφόρησαν για διάφορους λόγους.

Τις τελευταίες μέρες, ο Μπεργκ φέρεται να «κόλλησε» σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως πρόκειται για τον Στοπίρα της Βίντεοτον, εντούτοις είναι περίπτωση δύσκολη αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο, με την ομάδα του να αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Μπάτνερ, ο Στόπιρα και άλλος στο προσκήνιο

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy αναφέρουν ότι έχει αξιολογηθεί θετικά άλλη περίπτωση αριστερού ακραίου αμυντικού, με τον οποίο έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ