aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο σκοπός της εγρήγορσης κι οι εννέα απόντες

Ομόνοια: Ο σκοπός της εγρήγορσης κι οι εννέα απόντες

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα δίνει σήμερα η Ομόνοια. Ο αγώνας θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Ηλίας Πούλλος», θα αρχίσει στις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Δημητρίου, το φιλικό ήταν προγραμματισμένο για να γίνει πριν το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της μετεγγραφής του Περέιρα αλλά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα τα έλεγαν στην πρεμιέρα, ακυρώθηκε.

Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς Ουζόχο, Παναγή, Κυριακίδη, Λανγκ, Κούσουλο, Τζιωνή και Κακουλλή, αλλά και στους Κατελάρη και Λοΐζου.

Το φιλικό ματς προσφέρεται για να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ αλλά και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή πολύ λίγο στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια. Ο Νορβηγός προπονητής πιθανό να θελήσει να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ