aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Σιεού ήλθε, αλλά θέλει τον χρόνο του…

Ομόνοια: Ο Σιεού ήλθε, αλλά θέλει τον χρόνο του…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Αμπντουλάι Σιεού βρίσκεται στην Κύπρο τηρώντας τα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Θα ενταχθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας όταν περάσει το χρονικό διάστημα που επιβάλλεται να είναι περιορισμένος. Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια αναμένουν και άμεση λήξη συναγερμού λόγω του κρούσματος κορωνοϊού.

Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός, που κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή στις 12 Ιουλίου με τη φανέλα της Μπούρσασπορ, θέλει τον χρόνο του για να είναι απόλυτα έτοιμος και να κληθεί να αγωνιστεί. Εφόσον θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες να ετοιμαστεί, τότε η πιθανή παρουσία του σε αποστολή της Ομόνοιας θα είναι μετά τα μέσα Οκτωβρίου.

Κι αυτό καθώς, μετά την 6η αγωνιστική, την επόμενη βδομάδα δηλαδή, θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League. Πρόκειται για ποιοτική επιλογή, ικανή να δώσει λύση τουλάχιστον σε δύο θέσεις, αυτήν του ανασταλτικού μέσου και του δεξιού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ