aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Σεπτέμβρης του ονείρου!

Ομόνοια: Ο Σεπτέμβρης του ονείρου!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως μήνας του ονείρου για την Ομόνοια, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σεπτέμβρης που ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες. Εντός Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα διαφανεί εάν το όνειρο της παρουσίας σε ευρωπαϊκό όμιλο θα γίνει πραγματικότητα. Το καθοριστικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στις 16 του μήνα, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αφού πλέον θα έχει εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι αγώνες θα γίνουν στις 23 και 29 Σεπτεμβρίου.

Στην Ομόνοια και ιδιαίτερα ο Μπεργκ, δίνει έμφαση αυτή την περίοδο ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς γνωρίζοντας πόσο σημαντικό θα είναι για τον σύλλογο πρόκριση στους ομίλους, από κάθε άποψη. «Θα χρειαστεί να είμαστε λίγο τυχεροί επίσης. Αυτό το επίπεδο είναι λίγο υψηλότερο απ’ ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Νορβηγός σε χθεσινές δηλώσεις του στο «OFC TV».

Ενδιάμεσα των ευρωπαϊκών σπουδαίων αγώνων, η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει και μια σειρά από ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Θα κάνει αρχή το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου). Και ενδιάμεσα των αγώνων με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, εφόσον πάντα εξασφαλίσει πρόκριση στα πλέι οφ, θα έχει να παίξει με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (26 ή 27 Σεπτεμβρίου). Τότε, όμως, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αναβολή. Πρόγραμμα… βουνό για την Ομόνοια, που θέλει να βρεθεί στην κορυφή, να υλοποιήσει το όνειρό της!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ