aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Ρζεζνίστσακ δείχνει τον… δρόμο

Ομόνοια: O Ρζεζνίστσακ δείχνει τον… δρόμο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ποιότητα και η εμπειρία, είναι τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές που αναζητά η Ομάδα Προγραμματισμού στην Ομόνοια. Παράλληλα, στοχεύουν και σε γνώριμες λύσεις. Αυτό φανερώνει και η απόκτηση του Τιάγκο (μένει η ανακοίνωση) αλλά και η πρόθεση για συνεργασία με τους Ρομπέρζ και Κορέια, παρόλο που διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα τους.

Το γεγονός αυτό, η προσπάθεια για ένταξη στο ρόστερ ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ήλθε να επιβεβαιώσει η προσέγγιση που έγινε από τον Χένινγκ Μπεργκ στον Γιακούμπ Ρζεζνίστσακ. Πρόκειται για 32χρονο (26.10.1986) Πολωνό κεντρικό αμυντικό, με τον οποίο ο Νορβηγός προπονητής συνεργάστηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας και έχει θετική άποψη για την αξία του. Ο έμπειρος στόπερ, που μέτρησε και 9 συμμετοχές με την εθνική Πολωνίας (2008-14), την διετία που ήταν προπονητής της πολωνικής ομάδας ο Μπεργκ, ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Είχε τις πιο γεμάτες σεζόν της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Γερό μπάσιμο για Περέιρα

Ο Πολωνός στόπερ, που την τελευταία διετία ήταν στην Καραμπάκ Αζερμπαϊτζάν, δείχνει προτίμηση για επαναπατρισμό και με πιθανό νέο σταθμό στην καριέρα του την Βίσλα Πλοκ. Δεν μένει αδιάφορος για το ενδιαφέρον του Μπεργκ για να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά στην Ομόνοια, όμως η Πολωνία αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα.

Μάλιστα, ο Γιακούμπ Ρζεζνίστσακ, σε δηλώσεις του σε πολωνική ιστοσελίδα (przegladsportowy.pl), έδωσε την υπόσχεσή του στη Βίσλα Πλοκ και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στην ομάδα της πατρίδας του. Τώρα, εάν θα επιμείνει ο Μπεργκ και πείσει τον Ρζεζνίστσακ να έλθει στην Ομόνοια, είναι κάτι που θα διαφανεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Ρομπέρζ!

Ο Ρζεζνίστσακ, λοιπόν, επιβεβαιώνει την πρόθεση της Ομόνοιας να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας καλούς, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Φανερώνει το ύψος που «χτυπά» για μετεγγραφές, θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, αυξάνοντας τις πιθανότητες υλοποίησης των στόχων της. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος, όπως είπε και ο Λάρκου, αλλά αυτόν επέλεξαν και θα χρειαστεί υπομονή για να πετύχει ο σχεδιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ