aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ρομάν Μπέζους είναι εδώ!

Ομόνοια: Ο Ρομάν Μπέζους είναι εδώ!

Ο Ρομάν Μπέζους είναι εδώ! Το «δέκα το καλό» της Ομόνοιας βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στην Κύπρο. Αύριο θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ακολούθως θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Οι πράσινοι, που πρόσφεραν ένα από τα υψηλότερα συμβόλαιά τους, προσδοκούν πως στο πρόσωπο του Ουκρανού άσου βρήκαν τον νέο τους ηγέτη. Βάσει βιογραφικού, παραστάσεων, ικανοτήτων και εμπειρίας, θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή.

Ο Μπέζους θα τεθεί από αύριο το απόγευμα στη διάθεση του Λένον. Ο τεχνικός των πρασίνων, οι συνεργάτες του και το ιατρικό επιτελείο, θα πέσει με του μούτρα στον Ουκρανό, ώστε να ετοιμαστεί το συντομότερο. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Γάνδης ήταν «παρών». Ουσιαστικά ήταν σε απραξία περίπου για ενάμιση μήνα.

Η προσπάθεια από πλευράς Ομόνοιας θα είναι, ο Μπέζους να είναι σε θέση να αγωνιστεί τουλάχιστον για συγκεκριμένο διάστημα κυρίως στον επαναληπτικό με τη Γάνδη. Φαντάζει δύσκολα εάν όχι απίθανο να είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα.

Εφόσον μπορεί να αγωνιστεί έστω στον επαναληπτικό, θα βρεθεί αντίπαλος της προηγούμενης ομάδας του, που έκανε προσπάθεια προ ημερών να επανεντάξει τον Ουκρανό άσο στο ρόστερ της. Ο Μπέζους, όμως, είπε «Ομόνοια!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ