aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο ρόλος του Μιξ, το σχήμα και η έλλειψη ευκαιριών

Ομόνοια: Ο ρόλος του Μιξ, το σχήμα και η έλλειψη ευκαιριών

Με τριάδα στα χαφ, για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν, παρουσίασε την Ομόνοια ο Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Ντίσκερουντ κλήθηκε να καλύψει θέση επιτελικού μέσου, με την Ομόνοια να παρατάσσεται σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Αμερικανό-Νορβηγός αγωνίζεται μπροστά από τους Γκόμεθ και Μπασιρού. Ο Ατιέμγουεν, όσο αγωνίστηκε (αφού αντικαταστάθηκε από τον Λοΐζου στο 38’), ως αριστερό εξτρέμ και ο Ζαχαρίου ως δεξιός εξτρέμ.

Ακόμη κι έτσι, με την Ομόνοια δηλαδή να παίζει με τριάδα στα χαφ και όχι σε σχηματισμό 4-4-2 που εφάρμοσε στα προηγούμενα ματς ο Μπεργκ και πάλι υστέρησε δημιουργικά.

Δεν μπόρεσε να φτιάξει πολλές ευκαιρίες και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, παρόλο που πήρε το προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι (Τσέποβιτς 16’).
Επίσης, ανασταλτικά είχε θεματάκια, με τον Απόλλωνα σε αρκετές περιπτώσεις να βάζει πίεση, παρόλο που δεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ