aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ραμίρες και η απλησίαστη περσινή επίδοση

Ομόνοια: Ο Ραμίρες και η απλησίαστη περσινή επίδοση

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας σημείωσε την περασμένη Κυριακή ο 25χρονος Κοσταρικανός Νταβίντ Ραμίρες. Ένα τέρμα που με βάση την περσινή παρουσία του στο πρωτάθλημα της χώρας του με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα άργησε να έρθει. Ο νεοφερμένος άσος του «τριφυλλιού» μετακόμισε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στο «Ηλίας Πούλλος» έχοντας γράψει στο βιογραφικό του 17 γκολ σε 46 συμμετοχές.

Το πρώτο του γκολ ήρθε στη μόλις δεύτερη φορά που αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ. Η πρώτη, ήταν την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ερμή. Ο Ραμίρες είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός κορυφής, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έχει αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην Ομόνοια συνήθως αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, κάτι που μάλλον δεν έχει καταφέρει να συνηθίσει ή να χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να συνεργαστεί καλύτερα με τον Ντάρμπισαϊρ, έτσι ώστε να γίνει περισσότερο αποδοτικός. Απέναντι στη Δόξα έδειξε πως ξέρει να κινηθεί στον χώρο, αλλά και να συνεργαστεί, όπως φάνηκε στην ασίστ στον Άλεξ Σοάρες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έτοιμος για ρεκόρ πενταετίας κόντρα στην Ανόρθωση!

Η Ομόνοια έχει θέμα με το σκοράρισμα, αν και στο δυναμικό της υπάρχει ο πρώτος σκόρερ των τελευταίων δύο πρωταθλημάτων. Ο Γιάννης Αναστασίου αν θέλει να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα του πρέπει να βρει τον τρόπο που θα «δέσουν» καλύτερα ο Άγγλος επιθετικός μαζί με τον Ραμίρες, αλλά και την ενίσχυση που χρειάζεται να έχουν από τους ακραίους όπου το πρόβλημα εκεί φαίνεται να είναι μεγαλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να διαπιστωθεί το πρόβλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ