aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ραμίρες έβαλε γκολ στην... γκίνια και τη μουρμούρα

Ομόνοια: Ο Ραμίρες έβαλε γκολ στην… γκίνια και τη μουρμούρα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το γκολ που έψαχνε από τις 25 Αυγούστου για το προσωπικό του (re)start, όταν η Ομόνοια έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, βρήκε στην αναμέτρηση με τη Δόξα ο Νταβίδ Ραμίρες.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός παρέμενε χωρίς γκολ στα προηγούμενα επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε, κάτι που τον… έκαιγε πολύ και που φαινόταν στο πρόσωπό του κάθε φορά που έχανε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ήθελε πολύ να σκοράρει ο 26χρονος ποδοσφαιριστής για να πάρει τα πάνω του ενόψει της δύσκολης συνέχειας και φάνηκε με το πως ξέσπασε όταν «κάρφωσε» τη Δόξα.

Με το τέρμα που σημείωσε σε βάρος της προσφυγικής ομάδας, δεν έβαλε μόνο το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αλλά κατάφερε να βάλει και γκολ τόσο στην… γκίνια που τον κυνηγούσε, αλλά και στη μουρμούρα των οπαδών που τον έβλεπαν να χάνει τα.. άχαστα. Πλέον, ο Ραμίρες εύχεται πως θα ακολουθήσουν και άλλα γκολ από πλευράς του, τα οποία θα βοηθήσουν και τον ίδιο και την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ