aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο προπονητής έκλεισε, αρχίζουν οι μετεγγραφές

Ομόνοια: Ο προπονητής έκλεισε, αρχίζουν οι μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προπονητής έκλεισε, αναμένονται την Κυριακή και από εβδομάδας τα σπουδαία για τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Ο Τιάγκο έχει υπογράψει και όταν θα βρίσκεται και ο Μπεργκ εδώ, αφού πρώτα ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη κίνηση, θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ακολούθως, ο Νορβηγός τεχνικός σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού θα επικεντρωθεί στις προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν. Οι «τρύπες» στο ρόστερ είναι πολλές, μετά την απόφαση να τεθούν εκτός πλάνου έξι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο, σε συνδυασμό με άλλους που ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπεργκ τους «έστησε» για την Ομόνοια, αλλά συγκλόνισε με την σεμνότητά του

Θα ενημερωθεί ο Μπεργκ για τους ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν, αξιολογήθηκαν με κάποιους μπορεί να έγιναν και επαφές. Αναλόγως θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας, ενώ και ο 49χρονος προπονητής προφανώς να έχει υπόψη του ποδοσφαιριστές που θεωρεί ικανούς να αγωνιστούν στην Ομόνοια και θα βάλει τα ονόματά τους στο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο «αιώνιος» φροντιστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κυπέρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ