aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο πρόεδρος θα δώσει ό,τι μπορεί στον προπονητή

Ομόνοια: Ο πρόεδρος θα δώσει ό,τι μπορεί στον προπονητή

Πήρε θέση και για τα μετεγγραφικά ο Σταύρος Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη που παραχώρησε στα ΜΜΕ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας τόνισε ότι ήδη έχουν παρθούν οι αποφάσεις για το ποιοι θα αποχωρήσουν. «Όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε με ανακοινώσεις, αλλά έχει αποφασιστεί και έχουν ενημερωθεί κάποιοι που θα αποχωρήσουν».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έπεται «κύμα» αποχωρήσεων

Όσον αφορά στις μετεγγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα τον Ιανουάριο, υπογράμμισε ότι θα γίνουν τα πάντα ούτως ώστε η ομάδα να βελτιωθεί κάνοντας λόγο για μακροπρόθεσμους στόχους. «Οι στόχοι μας είναι ψηλοί. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που φέρνουν νίκες. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι».

Στάθηκε και στο γεγονός ότι η Ομόνοια βρίσκεται σε επικοινωνία με διάφορους ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. «Για τις μεταγραφές, θα καταλήξουμε σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είπαμε στον προπονητή πόσους θα φέρει. Είναι ανάλογα με το τι χρειάζεται», είπε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων και ουσιαστικά υπογράμμισε ότι η διοίκηση θα πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του Ελλαδίτη προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ