aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O ποδοσφαιριστής που «εξαφάνισε» ο Αναστασίου

Ομόνοια: O ποδοσφαιριστής που «εξαφάνισε» ο Αναστασίου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Από τα φιλικά προετοιμασίας της Ομόνοιας ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε με τις ποδοσφαιρικές αρετές του. Με τον Χουάν Αλμπίν ανέτοιμο (ακόμα είναι ο Ουρουγουανός αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται), ο Κρις Μόντες κέρδισε φανέλα βασικού ως επιτελικός μέσος υπό τις οδηγίες του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Αγωνίστηκε βασικός στα έξι από τα εφτά παιχνίδια που έδωσαν οι πράσινοι με τον Ισπανό στον πάγκο, καταγράφοντας 470 λεπτά συμμετοχής. Από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του τριφυλλιού ο Γιάννης Αναστασίου ο 21χρονος βραχύσωμος μέσος «αγνοείται».

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Τόσο χάλια ήταν, τελικά;

Αν και ήταν στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με Ερμή (8η), Δόξα (9η) και Ανόρθωση (10η) δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα λεπτό, γεγονός που δείχνει ότι ο Ελλαδίτης προπονητής είτε δεν εμπιστεύεται τόσο πολύ τον Μόντες, είτε θεωρεί πως οι υπόλοιπες διαθέσιμες λύσεις είναι καλύτερες, είτε δουλεύει εντατικά σε αυτόν ώστε να τον βελτιώσει προτού τον χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Αδικεί κανείς τον Αναστασίου για την ντρίμπλα;

Τρία ενενηντάλεπτα πριν τον Αναστασίου μέτρησε ο Χόρχε Ενρίκες, με τον Μεξικανό να παίζει ως αλλαγή στα ματς με τον Ερμή και τη Δόξα και να μένει εκτός αποστολής του ντέρμπι με την Ανόρθωση. 45 λεπτά (όλα ως αλλαγή) μετρά ο Αλμπίν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Αναστασίου στον πάγκο, ενώ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έκανε ακόμη ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας είναι ο Ραούλ Λοέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ